klantenservicetelefoon

Informatie

Klantenservicetelefoon
Klantenservice
Passeig de Gracia 12, 08007 Barcelona
Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

+31 (0) 20 5050 500
info@klantenservicetelefoon.nl
www.klantenservicetelefoon.nl

Klantenservicetelefoon.nl review

Klantenservicetelefoon.nl biedt informatie over telefoonnummers, adressen, zakelijke en financiële gegevens. Wanneer je op zoekt bent naar gegevens van Nederlandse bedrijven, dan kun je dat snel en gemakkelijk doen bij klantenservicetelefoon.nl zonder je te moeten registreren. De gegevens worden namelijk door de KvK en elnforma geleverd.

Het doel van klantenservicetelefoon is om een klanten een snelle transparante service aan te bieden met een hoge kwaliteit en efficiëntie. Klanten moeten namelijk altijd op de hoogte gesteld kunnen worden van de service die hen aangeboden wordt. Het informatienummer van klantenservicetelefoon.nl is gespecialiseerd in bedrijven. Het bellen naar dit nummer kost maximaal €0,90 per minuut.

Bij klantenservicetelefoon zorgen ze ervoor dat je jouw opgevraagde informatie zo snel mogelijk ontvangt. Een vraag en e-mailadres is vaak al voldoende als het gaat om informatie van bedrijven of particulieren. Je hoeft dan niet per se te bellen naar het informatienummer.

  • Transparant
  • Snelle service
  • Efficiënte werkwijze
  • Goedkoop informatienummer

De tevreden bezoekers van Klantenservicetelefoon

Meer informatie over Klantenservicetelefoon

Bij klantenservicetelefoon kun je de gegevens vinden van allerlei soorten bedrijven in verschillende branches. Van banken, verzekeraars, telefonie en nog veel meer dienstleveranciers en productverkopers. Zo vind je gemakkelijk de klantenservice ohra of de klantenservice van de belastingdienst. In de keuzemenu’s van de klantenservicetelefoon is alles al voor je uitgewerkt. Zo kom je veel sneller bij een persoon of bedrijf terecht. Van diverse bedrijven en instanties heeft klantenservicetelefoon namelijk al de keuzemenu’s uitgewerkt.
klantenservice ohra
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op