kalm logo

Informatie

Kalm

Verzwaringsdeken

Sint Annaweg 3, 8161 HH Epe

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

085 – 06 06 291

info@slaapkalm.nl

https://slaapkalm.nl/

Kalm review

Kalm streeft naar een uitgerust Nederland en België. Vandaag de dag liggen een groot aantal mensen ’s nachts wakker en komen ’s ochtends vermoeid uit bed. Eind 2018 is Kalm op zoek gegaan naar een oplossing en al snel stuitten zij op de verzwaringsdeken. In Amerika is dit al een razend populair product, maar in Nederland en België werd dit product met name alleen in de zorg gebruikt. Kalm wilt hier verandering in brengen, want zij zien de positieve meerwaarde voor vele mensen. Begin 2019 zijn zij daarom ook begonnen met het zoeken naar fabrikanten en inmiddels hebben ze een product op de markt op trots op te zijn.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Aanbevolen door slaapcoaches
  • 100 nachten proefperiode
  • Gratis verzending & retournering
  • Verbetering van je slaap

De tevreden klanten van Kalm

Slaap sneller, dieper en beter. Slaap kalm.

Kalm heeft de oplossing wat betreft slaapproblemen. Met een verzwaringsdeken van kalm val je sneller, dieper en beter in slaap. Op die manier kun jij de volgende uitgerust uit bed stappen. Dat heeft niet alleen op jezelf een positief effect, maar ook op de mensen in je nabije omgeving. Uitgeruste mensen presteren namelijk niet alleen beter, ze zijn ook een stuk vrolijker én bereiken hun doelen vele malen sneller.

Bij Kalm is het zelfs mogelijk om hun verzwaringsdeken eerst 100 dagen uit te proberen. Ben je niet tevreden? Dan kun je deze gratis retourneren én krijg je het gehele aankoopbedrag terug. Betere service kun je bijna niet krijgen.

slapen
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op