Informatie

JKC Media

Online dienstverlening

Torenallee 20,
5617 BC Eindhoven

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

+31 (0)40 369 0296

info@jkc-media.nl

www.jkc-media.nl

JKC Media review

JKC Media is een jong en innovatief bureau gespecialiseerd in het maken van websites. Gelegen in Strijp-S, het creatieve centrum van Eindhoven, bouwen deze websitebouwers pagina’s in WordPress. WordPress staat bekend als één van de meest gebruiksvriendelijke platformen om websites mee te bouwen.

Wanneer je besluit een traject aan te gaan met JKC Media, zullen ze eerst de huidige situatie van jouw bedrijf onder de loep nemen. Het start met een kennismaking en SEO onderzoek. Vervolgens start de ontwerpfase. Een WordPress website laten maken is hierdoor een eitje. JKC Media werk namelijk volgens 4 kernwaarden; No-nonsense mentaliteit, proactief handelen, resultaatgericht en persoonlijk contact.

Deze websitebouwers reageren snel, hebben al +75 tevreden klanten en leveren maatwerk voor jouw bedrijf. Meer weten? Lees de reviews van JKC Media’s klanten.

JKC Media werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

  • Concurrerende prijzen
  • Maatwerk
  • Snelle reactiesnelheid
  • Modern design
  • Responsief
  • Diverse koppelingen mogelijk

De tevreden klanten van JKC Media

WordPress website laten maken

home-office-336378_1280
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op