Logo IHC

Informatie

IHC

Architectenbureau

Molenveldlaan 34
6523 RN Nijmegen

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

0646217636

nederland@ihcarchitects.com

www.ihcarchitects.com/

IHC review

IHC architects is een ervaren en ambitieus full-service architecten- en ingenieursbureau gevestigd in zowel Nederland (Nijmegen) als in Curaçao. IHC architects ontwerpt woonhuizen in Nederland, maar realiseert tegelijkertijd ook vakantiewoningen in het Caribisch gebied.

Opdrachten van IHC architects verschillen van woningen, stedenbouwkundige plannen, utiliteitsgebouwen, tot hotel en resorts. Ook ontwerpen zij interieur, zowel de losse als vaste inrichting en zorgen zij voor fotorealistische visualisaties.

BIKEcadamy werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

  • Full-service
  • Deskundig
  • Binnen- en buitenland
  • Breed scala aan diensten

De tevreden klanten van IHC

Architect duurzaam bouwen

IHC is een architect duurzaam bouwen. Doordat IHC de huizen duurzaam ontwerpt kan er zo lang mogelijk in woonbehoefte worden voorzien. Bovendien ziet het er mooi uit en is het ook goed voor mens en milieu. Met een duurzaam huis draag je immers bij aan een duurzamere wereld.

IHC realiseert dit door verstandig om te gaan met water, energie en grondstoffen, maar ook met de open ruimte. Hier hoort bij dat er vooraf bewuste keuzes worden gemaakt. Een huis duurzaam bouwen kan op talloze manieren en je hebt dan ook verschillende mogelijkheden waarop je huis verduurzaamd kan worden.

duurzaam huis
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op