ID Wear logo

Informatie

ID Wear

Kleding bedrukken

Stormsweg 2C, 2921 LZ Krimpen aan den IJssel

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

0180 – 540 840

info@idwear.nl

https://www.idwear.nl/

ID Wear review

ID Wear is gespecialiseerd in het leveren van bedrijfskleding en promotioneel textiel. Hun primaire proces is het bedrukken of borduren van kleding voor hun klanten. Doorgaans met het (bedrijfs-)logo, maar je kunt bij hun ook kiezen voor een leuke tekst of een ander ontwerp. Naast kleding biedt ID Wear ook relatiegeschenken in alle soorten en maten aan. Van veiligheidsvesten bedrukken tot het bedrukken van mokken, of van paraplu’s tot knuffels. Bij ID Wear is voor iedereen een leuk geschenk te vinden.

Binnen de markt van ID Wear is het gebruikelijk, om het bedrukken van bedrijfskleding en textiel uit te besteden. ID Wear doet dit echter anders, zij bedrukken en borduren namelijk alles zelf. Om die reden zijn zij bekend met verschillende werkmethodes, kunnen zij ontwikkelingen makkelijk bijhouden én weten ze precies wat ze moeten doen om jou als klant tevreden te stellen. Zodoende creëert ID Wear extra persoonlijke service en een meerwaarde die je bij een concurrent niet snel zal terugvinden.

  • Snelheid
  • Bereikbaarheid
  • Kwaliteit
  • Hoog serviceniveau

De tevreden klanten van ID Wear

Wie is ID Wear?

Mok
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op