https://www.healthz.eu/

Informatie

Healthz

Zorgprofessionals

Maassluisstraat 2, 1062 GD Amsterdam

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

+31 20-2443798

info@healthz.eu

Healthz.eu

Healthz review

Healthz zorgprofessionals is een gespecialiseerde intermediair in tijdelijke en vaste banen binnen de ziekenhuiszorg  op de Caribbean en in Nederland. Als ZZP’er kan je bij ze terecht, maar ook al je een baan zoekt binnen de medische zorg. In het Caribisch gebied zijn ze actief op Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint-Maarten en St. Eustatius. Binnen Nederland hebben ze een team opgesteld met vaste en flexibele zorgprofessionals. Als je jouw horizon wilt verbreden en tegelijk een uitdaging wilt aan gaan binnen de zorg dan is Healthz de aangewezen intermediair voor jou! Door hun grote netwerk en exclusieve partnerschappen zit er altijd wel een mooie uitdaging tussen.

 

Bij Healthz is het mogelijk om te werken wanneer het jou uit komt. Handig als je er bijvoorbeeld even tussenuit wilt of even tussen twee banen in zit. Ideaal dus om op flexibele basis te werken voor Healthz. Het is ook mogelijk om te werken op detacheer basis. Healthz helpt je dan met het zoeken naar een passende opdracht voor jou!

  • Exclusieve partnerschappen
  • Deskundige intermediair
  • Brede mogelijkheden
  • Flexibele werkzaamheden
  • Klantgerichte medewerkers
  • Goede samenwerking

De tevreden klanten van Healthz

Wie is Healthz?

https://www.healthz.eu/
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op