Informatie

Ghalia.nl

Webshop in lampen

Koninginneweg 4, 2161 ZP Lisse

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

info@ghalia.nl

https://www.ghalia.nl/

Ghalia.nl review

Ghalia is dé expert op het gebied van Oosterse- en Marokkaanse lampen. Zij halen namelijk niet bij de groothandel, maar hebben vertrouwensrelaties met de makers zelf. hierdoor bieden zij een unieke collectie aan handgemaakte oosterse lampen. Zij voelen zich 100% verantwoordelijk, terwijl de producten allerlei uitdagingen kennen. Zo is productieplanning een flinke uitdaging. Tijd heeft in Afrika eenmaal een andere betekenis. Ook in de consistentie van de vorm en afwerking ligt een uitdaging. Afwijkingen binnen 1 model kunnen voorkomen. De maker past indien nodig zijn werkwijze aan naar gelang de omstandigheden of het materiaal. Hierdoor Garanderen zij een uniek product met een verhaal.

Ze leveren niet de volgende dag bij u aan huis 100% hetzelfde product als eerder besteld, alles is immers maatwerk. Zelf omschrijven zij het als volgt:

“Soms is de verwachting anders maar we leggen het altijd uit zoals het is, ook dát maak Ghalia de authoriteit in Oosters handwerk. We doen geen consessies. This is ther real thing, met ziel, geschiedenis, soms wat emotionele bagage maar altijd puur en eerlijk. Ghalia staat voor haar producten maar we zijn geen Bol.com. Dat kan ook niet want Ghalia is een eenmanszaak met hulp van heel wat mensen in het netwerk. “

  • Direct van de maker
  • Eerlijk handgemaakte producten
  • Gratis verzenden
  • Wereldwijde levering

Oosterse hanglampen

De oosterse hanglampen van Ghalia zorgen voor een prachtig en magisch lichtspel in uw woonkamer, slaapkamer of bedrijfsruimte. De lampen zijn volgens traditie gemaakt in kleine ateliers in de medina en de souks van Egyptische steden. De kleinere hanglampen van Ghalia tellen zo’n 1500 gaatjes; grotere maten rond de 6000! Het licht wat door deze gaatjes schijnt, geeft een magic touch en een unieke sfeer aan ieder interieur.

Ook zonder licht, zorgen de oosterse hanglampen voor magie. Het design en de verzilverde afwerking van deze messing en koperen hanglampen, vormen hoe dan ook een parel voor het oog – met of zonder licht.

hanglamp3
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Zoals ook deze review pagina van Ghalia over unieke oosterselampen.  Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op