Fit in Twente

Informatie

Fit In Twente

Personal Training

Bornsestraat 400, 7556 BN Hengelo

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

054 – 185 68 70

info@fitintwente.nl

fitintwente.nl/

Fit In Twente review

Fit In Twente is er voor iedereen die een personal trainer nodig heeft. Als het nu gaat om afslanken, fitter worden of conditieverbetering, iedereen verdient een unieke aanpak. Elk individu is namelijk anders en dat begrijpen ze bij Fit In Twente als geen ander. Ook verzorgen ze buiten trainingen, personal training aan huis en online trainingen. Door te sporten verbeter je zowel je mentale als fysieke gezondheid. Zo zul je met de hulp van een personal trainer van Fit In Twente vaker lekkerder in je vel gaan zitten.

Daarnaast biedt Fit In Twente ook advies aan voor mensen die zelf thuis willen fitnessen of sporten. Zo kun je advies krijgen over het optimaal gebruik van fitnessapparatuur thuis, maar ook als je een sporter bent. Met de Sports Performance Training wordt jouw specifieke sport geanalyseerd en op basis van jouw wensen en lichaamsbouw wordt er dan een trainingsschema op maat gemaakt.

Ook voor het weer fit worden na een blessure, kun je bij Fit In Twente terecht. Stap voor stap word jij dan weer klaargestoomd om uiteindelijk op volle kracht weer te gaan sporten.

Web Wings werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

  • Persoonlijke aandacht
  • Individuele begeleiding
  • Gegarandeerd resultaat
  • Online trainingen mogelijk

De tevreden klanten van Fit In Twente

De personal trainers van Fit In Twente

Een personal trainer helpt jou te begeleiden om weer fit te worden, af te slanken of om je conditie op peil te houden. Bij Fit In Twente werken 3 ervaren personal trainers die er alles aan doen om jou zo veel mogelijk bij te staan in dit proces.

  • Andre Wiggers bevindt zich zijn hele leven al in de Sport- & Recreatie wereld. Hij weet mensen als geen ander te motiveren. Andre is opgegroeid met de zwemsport en heeft een CIOS opleiding in Arnhem gevolgd. Ook heeft hij ervaring in het buitenland als duikinstructeur en als activiteiten coördinator. Al sinds 2006 werkt Andre met succes als een personal trainer.
  • Robbin Kosterman is een gedreven sporter. Zijn persoonlijke ervaring en kennis deelt hij dan ook graag met jou om gezamenlijk het einddoel te bereiken. Hij heeft een opleiding Sport en Bewegen in Enschede gevolgd en is daarnaast een gediplomeerd sportmasseur, ski-instructeur en fitness coördinator. Sinds 2011 werkt hij bij Fit In Twente.
  • Michaël Poppe is een fanatieke krachtsporter. Zowel tijdens het werk als in zijn vrije tijd is hij veel bezig met het op peil houden van zijn conditie. Deze passie deelt hij dan ook graag om jou te blijven stimuleren. Ook Michaël heeft de opleiding Sport en Bewegen in Enschede gevolgd en is daarnaast een erkend fitness coördinator en ski-instructeur. Momenteel studeert hij nog fysiotherapie om mensen in de toekomst nog beter te kunnen helpen met hun lichaam. Michaël is sinds 2013 personal trainer bij Fit In Twente.

Fit in Twente
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op