kantoorverlichting

Informatie

 Firefly

 Detailhandel

 Nijverheidstraat 2D, 3144 CL Maassluis

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

 085 303 86 96

 info@firefly.online

https://firefly.online

Firefly review

Ben je op zoek naar de beste maatwerk verlichting voor jouw locatie? Bij Firefly ben je aan het juiste adres, eigen productie en de ontwikkeling hiervan staan centraal in de bedrijfsvoering. De mogelijkheden zijn eindeloos. De lichtadviseurs van Firefly maken een gratis bedrijfsscan op jouw locatie. Zo krijg je inzicht in wat je nodig hebt en wat je gaat besparen aan energiekosten. Ze bieden onder andere lichtoplossingen aan voor bedrijfsverlichting en kantoorverlichting.

  • Tot 10 jaar garantie op verlichting en installatie
  • Volledige ontzorging van offerte tot en met montage
  • Eigen merk duurzame verlichting
  • Gegarandeerd de hoogste energiebesparing
  • Gecertificeerd om veilig te werken

De tevreden klanten van firefly

Besparen met nieuwe kantoorverlichting

Met nieuwe kantoorverlichting kun je wel tot 90 procent op je energie besparen. Firefly biedt de ideale led oplossing voor uw kantoor. De prestaties op de werkvloer worden bepaald door verlichting. Ledverlichting zorgt voor een hoger concentratieniveau bij werknemers. Het concentratievermogen houdt ook nog eens langer aan zonder vermoeidheid, waardoor werknemers productiever zijn. Goede kantoorverlichting is dus van groot belang. De voordelen die ledverlichting biedt komen voornamelijk door de kleurtemperatuur en het verminderen van lichthinder.

 

Nieuwe ledlampen gaan veel langer mee dan traditionele verlichting. Ze gaan minstens 100.000 uur mee! Omdat ze veel langer mee gaan dan traditionele lampen, dragen ze bij aan een duurzamer milieu. Vanaf 1 januari 2023 moeten alle bedrijf energielabel C hebben. Als het gebouw niet aan de eisen voldoet, mag het niet meer gebruikt worden. Door ledlampen te kiezen als kantoorverlichting zet je al een grote stap in de juiste richting.

kantoorverlichting
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op