portofoons

Informatie

 Firecom

 Webshop

 Randweg 10, 2941 CG Lekkerkerk

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

 085 401 19 80

 info@firecom.nl

https://www.firecom.nl/

Firecom review

Wilt u snel met uw team kunnen communiceren? Firecom kan u hierbij helpen. Ze helpen particuliere, bedrijven en overheidsinstanties om altijd en overal te kunnen communiceren. Iedere situatie vergt een andere aanpak. U kunt daarom terecht bij Firecom voor advies. Firecom heeft oplossingen voor snelle alarmering van personen en kan u betrouwbare communicatiemiddelen bieden om direct met een groep te communiceren.

Firecom is gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en de service van portofoons, portofoon-netwerken, persoonsbeveiligingssysteem, pagers, alarmontvangers en draadloze oproepsystemen. Ze werken bij voorkeur met gerenommeerde merken.

  • 15 jaar ervaring
  • C2000 TEA2 gelicenseerd
  • Winnaar FD Gazelle 2020
  • Meer dan 1500 operationele systemen

De tevreden klanten van Firecom

Wilt u professionele portofoons kopen?

Bent u op zoek naar portofoons? Dan bent u bij Firecom aan het juiste adres. Firecom kan u helpen bij het maken van een goede keuze. Ze werken samen met gerenommeerde merken zoals Hytera, Motorola portofoons en Kenwood. Firecom beschikt over een ruim assortiment portofoons voor verschillende branches en toepassingen. U kunt bij Firecom ook terecht voor allerlei accessoires om de portofoons effectief in te kunnen zetten.

Bij Firecom zijn analoge en digitale portofoons te verkrijgen. Een analoge portofoon heeft een bereik van 5 tot 10 kilometer in open veld en zijn tegen voordelige prijzen te verkrijgen. Wilt u een portofoon met goede spreekkwaliteit? Kies dan voor een digitale portofoon. Deze portofoon hebben 25 procent meer bereik en de spraakkwaliteit blijft van hoog niveau. Wist u dat u bij Firecom ook portofoons kunt huren? U kunt telefonisch contact opnemen of een mailtje sturen als u interesse heeft.

portofoons
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op