Informatie

 FineSmart

Smart home

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

info@finesmart.nl

+31 638366477

finesmart.nl

FineSmart review

FineSmart is een online Smart Home speciaalzaak die gevestigd is in Geleen. Zij verkopen allerlei soorten slimme producten, zoals lampen, thermostaten en sensoren.

De oprichters van FineSmart zijn zelf twee jonge vaders die een passie voor Smart home producten hebben. Zij gebruiken de producten die op de website staan ook zelf, dus je kunt op een eerlijk advies rekenen.

De producten die FineSmart verkoopt zijn zorgvuldig geselecteerd met het criteria dat ze een goede reputatie moeten hebben wat betreft kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en ze moeten gebruikersvriendelijk zijn.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Eerlijke prijzen
  • Kwalitatieve producten
  • Deskundig
  • Overzichtelijk
  • Kostenbesparend
  • Hulpzaam

De tevreden klanten van FineSmart

Maak van je huis een Smart home

Op FineSmart kun je envoudig alle benodigdheden kopen om van je huis een echt Smart Home te maken. Van verlichting, controllers, verwarming en beveiliging. Een van de meest verkochte producten van FineSmart is de Eken deurbel, een goedkoper maar beter alternatief voor de Ring deurbel.
pexels-vlada-karpovich-4050295
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op