fietsie

Informatie

 Fietsie

Webshops

 Spadinalaan 94, 1031 KB Amsterdam

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

06 – 11063025

 www.fietsie.nl

Fietsie review

Bij Fietsie in Amsterdam kun je terecht voor allerlei soorten loop- en duwfietsen voor je baby, peuter of kleuter. Hoge kwaliteit staat hoog in het vaandel, daarom worden alle loopfietsen van Fietsie gemaakt met de gedachte van langdurigheid. Het assortiment bestaat uit onder andere houten loopfietsen en steps van de bekendste merken.

Bij elk model van elk merk wordt een duidelijke omschrijving gegeven van de fiets. Door deze relevante achtergrond informatie maak jij altijd de goede keuze voor je kind(eren).
Behalve een kwalitatief product vindt Fietsie duurzaamheid belangrijk, niet voor niets dat de fietsen van Fietsie zo lang mee gaan. Met een loopfiets leert ieder kind al op een jonge leeftijd hoe hij of zij zelfstandig moet fietsen.

Klanten profiteren verder van een snelle service. Je bestelt voor 22:30 en je hebt de loopfiets de volgende dag in huis. Daarnaast betaal je geen verzendkosten en heb je 30 dagen de tijd om je te bedenken voor een eventuele retour.

 

  • Producten van hoge kwaliteit
  • Fietsen gaan lang mee
  • Scherpe prijzen
  • Levering in Nederland en België
  • 30 dagen bedenktijd
  • Geen verzendkosten

De tevreden klanten van Fietsie

Over Fietsie

Het nog jonge bedrijf Fietsie zet zich sinds het voorjaar van 2020 in voor de kleintjes. Ze merkten op de kinderen op een steeds jongere leeftijd leerden fietsen. Maar zagen ook dat de fietsen die daarvoor gebruikt werden niet altijd van de hoogste kwaliteit waren. Na een paar stootjes en valpartijen kon zo’n fiets al snel zijn beste dagen hebben gekend.

 

Nu voorziet Fietsie jonge kinderen van fietsen die kwalitatief zó goed in elkaar zitten dat ze jaren mee kunnen gaan. Een loopfiets die gebruikt kunnen worden door je 1e, 2e en zelfs 3e kind, daar gaat Fietsie voor.

fietsie
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op