Informatie

Echocentrum Hilde Beckers
Zwangerschap
Brunssum, Sittard, Born
Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

06 51 60 68 52
www.echocentrum-hildebeckers.nl

Echocentrum Hilde Beckers review

Echocentrum Hilde Beckers uit Brunssum staat al jaren klaar voor zwangere vrouwen.

Mijn naam is Hilde Beckers. Ik ben uw SEO gecertifieerd echoscopiste in het echocentrum. Ik ben geboren en opgegroeid in België. Na het gymnasium en mijn HBOV opleiding heb ik verloskunde gestudeerd. Eerst heb ik een tijdje als docent gewerkt en later als klinisch verloskundige gewerkt in Clinique Saint Vincent te Roccourt.

In 1990 ben ik naar Brunssum verhuisd om me hier als zelfstandig verloskundige te vestigen. In de jaren dat ik als verloskundige actief was, heb ik nog verschillende opleidingen gevolgd en afgerond. Zo heb ik de opleiding tot lactatiekundige IBCLC en de opleiding tot echoscopiste gedaan.

Na 28 jaar als verloskundige in touw geweest te zijn, heb ik in 2009 de overstap gemaakt naar de zwangerschapsechoscopie.
Tot januari 2016 heb ik ook als verloskundige gewerkt in Verloskundigen Praktijk Parkstad. Nu ben ik alleen nog als echoscopiste werkzaam in mijn eigen echocentrum.

Dit is nu mijn passie. Het is een boeiend vak met veel variatie waarin veel kennis over fysiologie en anatomie van de foetus nodig zijn.

Mijn werkervaring als verloskundige heeft mij daarbij de extra vaardigheden gegeven om mensen te begeleiden, gesprekken te voeren, maar ook om hen te ondersteunen in situaties waarin minder goed nieuws gegeven moet worden.

Echocentrum Hilde Beckers werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

  • 3D echo
  • 4D echo
  • SEO echo
  • Termijnecho
  • Geslachtsbepaling
  • Groei echo

De tevreden klanten van Echocentrum Hilde Beckers

3D / 4D Echo

U kunt in de praktijk ook terecht voor een 3-4 D echo. De mooiste termijn om uw kindje te bekijken in 3 D beelden is tussen de 25-32 weken.
Bij deze echo is het belangrijk dat het kindje mooi vrij ligt, liefst zonder handen en/of voeten voor het gezichtje. De locatie van de placenta en de hoeveelheid vruchtwater, maar ook de buikwand van de moeder, zijn bepalend voor mooie beelden.
crop-businessman-giving-contract-to-woman-to-sign-3760067
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op