driving school leiden

Informatie

 Driving school Leiden

Rijschool

 Kneppelhoutstraat 24, 2321 BA Leiden

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

085 0605200

info@drivingschoolleiden.com

drivingschoolleiden.com

Driving school Leiden Review

Driving school Leiden is een rijschool die lessen verzocht in Leiden zelf, maar ook in Noordwijk en Katwijk. Bij Driving school Leiden kun je al beginnen met lessen als je 16 en een half jaar oud bent. Zij verwelkomen iedereen die enthousiast is over het halen van een rijbewijs, ongeacht achtergrond of taalbarrière. Ook voor leerlingen die een spoedcursus willen volgen is er plaats.

Verder profiteer je als student van Driving school Leiden ook van extra hulp omtrent het theorie-examen, flexibele lessen in het weekend en in de avonduren en het gemak van een de PlanGo App. Gedurende het hele traject maak je gebruik van de applicatie. In deze app kun zie je onder andere ingeplande en afgeronde lessen, maar ook kun je eenvoudig betalingen doen. Al met al wordt je hele progressie vastgelegd in de PlanGo App.

  • Hulp met theorie
  • Flexibel
  • Gebruik van eigen app
  • Ervaren instructeurs

Een aantal geslaagde aan het woord

Over Driving school Leiden

Rijschool Driving school Leiden wilt leerlingen zo goed mogelijk begeleiden richting het rijbewijs en daar heeft het ook de aangewezen instructeurs voor.
Elke rijinstructeur heeft al jaren ervaring en zijn vriendelijk en professioneel in de omgang. Om kennis te maken met de rijschool kun je gratis een proefles aanvragen.
Ook voor leerlingen met een niet-Nederlandse achtergrond zijn er mogelijkheden.
driving school leiden
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op