driving school heerlen

Informatie

Driving School Heerlen

Rijschool

Weerterveld 75, 6231 NC  Meerssen

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

0850 653 125

info@drivingschoolheerlen.com

www.drivingschoolheerlen.com

Driving School Heerlen review

Driving School Heerlen biedt kwaliteit rijlessen aan in Heerlen en omgeving. Voor zowel automatische en handgeschakelde auto’s, ben je bij Drivingschool Heerlen aan het juiste adres.

Driving School Heerlen onderscheidt zich verder door het aanbieden van competitieve prijzen, Engelstalige lessen en door de vrije keuze tussen een mannelijke of vrouwelijke instructeur.

De eerste les is altijd gratis. Ook is het mogelijk om een spoedcursus of opfriscursus te volgen bij Driving School Heerlen. Van begin tot eind wordt je persoonlijk begeleidt en ondersteund. Het leren in je eigen tempo staat voorop.

Inforeview werkt enkel met geverifieerde reviews.

  • Scherpe prijzen
  • Gratis proefles
  • Zeer ervaren instructeurs
  • Persoonlijke begeleiding
  • Engelstalige lessen
  • Automatisch en handgeschakelde auto’s

De tevreden klanten van Driving School Heerlen

Engelstalige lessen volgen

Bij Driving School Heerlen zijn ze gespecialiseerd in het geven van Engelstalige rijlessen. De ervaren instructeurs weten alles over de auto en het verkeer in het Engels over te brengen. Zo is deze rijschool ook aantrekkelijk voor internationale studenten en pas geïmmigreerde personen die nog geen Nederlands kunnen spreken. Ook beschikt Driving School Heerlen over theorieboeken, cursussen en theorievragen in het Engels. Voor meer informatie over de Engelstalige praktijk- en theorielessen, kun je contact opnemen Driving School Heerlen
drivingschool heerlen
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op