Driving coach review

Informatie

Driving Coach
Rijschool
Overbroekerf 77, 6433 EZ, Hoensbroek

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

045 850 15 35
info@drivingcoach.nl
www.drivingcoach.nl/

Driving Coach review

De laatste jaren is er door nieuwe inzichten veel veranderd in de rij-opleiding. In het verleden was een rij-instructeur altijd maar bezig met het geven van instructies, dit past echter niet meer in het moderne onderwijs. tegenwoordig is men meer een personal Coach.

Coaching tijdens de rijles houdt in dat je de verantwoordelijkheid bij de leerling legt. Wanneer je een leerling alleen instructies geeft neem je een leerling de ervaring van het zelf leren af. Door te coachen zijn de leerlingen zich bewuster van hun handelingen en verantwoordelijkheid, zeker als je de verschillende onderdelen ook nog samen reflecteert.

Coaching heeft nog meer voordelen. Als leerling word je grondiger opgeleid om je rijbewijs te halen, ook vanuit het oogpunt van verkeersveiligheid. Zo zal elke leerling uiteindelijk een betere, verantwoordelijkere en veiligere automobilist worden!

Coaching is ook precies waar Zascha van Driving Coach voor staat. Middels de goede begeleiding zul jij met vertrouwen aan het examen beginnen.

  • Persoonlijk contact
  • Klantgericht
  • Theorie lessen
  • Faalangst begeleiding
  • Doelbewust
  • Ontspannen sfeer

Een tevreden klant van Driving Coach

De beste rijschool in omgeving Zuid-Limburg

De vele positieve reviews spreken eigenlijk al voor zich, maar in de laatste jaren heeft de Driving Coach uit Zuid-Limburg zijn naam waar gemaakt. Zascha heeft al vele studenten met succes en vertrouwen opgeleid richting hun praktijk examen. Naast autorijlessen biedt Driving Coach ook scooterrijlessen aan. Driving Coach is bereid om in een groot gebied rijlessen te verzorgen. Voor uw rijschool in Heerlen, Hoensbroek, Brunssum, Landgraaf enzovoorts bent u bij Driving Coach aan het juiste adres.
review driving coach
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op