Driver Company

Informatie

Driver Company

Rijschool

De la Reyweg 474
2571 GL Den Haag

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

06 17661000

mail@drivercompany.nl

www.drivercompany.nl

Driver Company

Moet jij je rijbewijs nog halen en woon je in Den Haag, Rijswijk, Delft, Wassenaar of Zoetermeer? Ga dan rijlessen bij Driver Company. Driver Company is een rijschool die het beste met de klanten voor heeft en houden zich hier ook veel mee bezig. Ze geven rijles voor een schakelauto en automaat. Naast rijlessen heb je natuurlijk ook een theorie toets nodig voor dat jij op mag gaan voor je rijbewijs. Daarom bied Driver Company ook een theorie cursus aan. Tijdens deze cursus leer je in 1 dag wat je allemaal moet weten om klaar te zijn voor het examen door middel van trucjes, ezelsbruggetjes en een fijne uitleg van alle regels! Je kan de rijlessen per keer betalen of je pakt een pakket. Ze hebben pakketten van €649.- , €1099,- en €1529. Bij de goedkoopste zit je rijexamen bij het CBR bij de prijs inbegrepen. Bij de 2 duurdere pakketten krijg je je examen erbij en de theorie cursus is dan gratis voor jou!

  • Scherp geprijsd
  • Hoog beoordeeld
  • Flexibele lestijden
  • Persoonlijk

De tevreden klanten van Driver Company

Driver Company

Driver Company geeft onder andere rijles in Den Haag. Ze willen het de leerlingen die rijles krijgen het zo makkelijk mogelijk maken zonder al teveel gedoe erbij. Ze maken duidelijke afspraken en zorgen er samen met jou voor dat jij je rijbewijs (B) gaat halen en hopelijk ook in een vlot tempo. Met de instructeurs hopen ze  je een prettige ervaring te geven en leerzame lessen voor zowel een schakel auto als automaat. De focus van Driver Company ligt 100% bij het behalen van resultaten en de klanttevredenheid.
Driver Company
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op