drempelhulp

Informatie

 Drempelhulp

 Webshop

 Postbus 3097, 4700 GB Roosendaal

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

 support@drempelhulp.com

 www.drempelhulp.com/

Drempelhulp review

Veel huizen en bedrijfspanden zijn niet geheel rollator- en rolstoelvriendelijk. Drempelhulp.com maakt het met hun producten eenvoudiger om een hoge drempel op te komen.
Dit doen zij door speciale verhogingen aan te bieden die geleidelijk aan hoger worden. Zo’n oprijplaat maakt het leven van een rollator of rolstoelgebruiker een stuk makkelijker.

Niet alleen rollator- en rolstoelgebruikers profiteren van deze extra hulp, ook voor de scootmobiel of motor zijn er oprijplaten in het assortiment opgenomen.
Mocht je op de website van drempelhulp.com niet de juiste oprijplaat vinden voor jouw situatie, neem dan contact op met het team en dan zorgen zijn voor een oprijplaat op maat.

Met hun producten lost drempelhulp.com een probleem op dat al tientallen jaren bestaat. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en worden bovendien voor een bodemprijs aangeboden.

  • Snelle levering
  • Eerlijke prijzen
  • Producten van kwaliteit
  • Geschikt voor rolstoelen
  • Ruim aanbod
  • Gratis annuleren

De tevreden klanten van Drempelhulp

Informatie over Drempelhulp.com

Elke situatie is anders, dus daarom biedt Drempelhulp ook een complete op-maat-service aan voor iedereen die in een unieke situatie zit.

dremelhulp.com
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op