doosje hout

Informatie

Doosjehout

Webshop

Meersendijk 8A,  7683 PC Den Ham

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

contact@doosjehout.nl

www.doosjehout.nl

Doosjehout.nl review

Doosjehout.nl is dé aanbieder van houtsnippers en aanmaakhout in Nederland en België. Met altijd scherp geprijsde producten is doosjehout.nl de ideale webshop om goedkoop je houtmateriaal in te kopen. Alle houtproducten zijn gesorteerd, gerecycled en van hoge kwaliteit. De houtsnippers zijn ideaal als bodembedekking te gebruiken in uw tuin en creërt een mooi afgewerkte look. Daarnaast helpt het tegen onkruid en reinigt het de grond. Het aanmaakhout is altijd goed gedroogd en kan dus meteen gebruikt worden voor in de kachel, open haard, kampvuur of vuurkorf.

Zoals de naam al aangeeft, worden de bestellingen per doos geleverd. Alleen de grote bestellingen worden verzonden in een zogenaamde “Big Bag”. Het is mogelijk om 1 kg te bestellen, maar ook 100 kg of meer. Doosjehout.nl levert zowel in Nederland als in België. Er wordt gestreefd naar een levertijd van 2 à 3 werkdagen.

  • Uitstekende klantenservice
  • Altijd scherp geprijsd
  • 100% gerecyclede producten
  • Kwalitatief en veilig

De tevreden klanten van doosjehout.nl

De werkwijze van Doosjehout.nl

Doosjehout.nl is sinds 2020 actief. Op een grote werkplaats wordt er een nieuw leven gegeven aan gebruikt hout. Wanneer dit hout binnenkomt, wordt het gesorteerd op kwaliteit en kleur. Daarna wordt er gekeken welk gerecycled hout gebruikt kan worden als aanmaakhout, en welke als houtsnippers. Vervolgens wordt het machinaal en handmatig in kleinere stukken gemaakt. Doosjehout.nl streeft ernaar om gebruikt hout een tweede leven te geven in plaats van het weg te gooien. Zo wordt het ten goede gebruikt en komt het niet bij het afval terecht.
doosjehout.nl
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op