verf

Informatie

 De VerfVakman

 Overig

Droogbloem 47, Rotterdam

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

 010 30 70 650

 klantenservice@DeVerfVakman.nl

https://www.deverfvakman.nl/

De VerfVakman review

Bij het verven van muren, deuren en andere oppervlaktes komt genoeg kijken. Je wilt natuurlijk dat je muur of deur er weer als nieuw uitziet. Om te beginnen kijk je dan naar de verf. Het kan moeilijk zijn om de juiste kleur te bepalen die past bij de rest van de inrichting. Bij De VerfVakman weten ze precies wat jij nodig hebt. De medewerkers van De VerfVakman kunnen vanuit hun jarenlange ervaring met verfklussen jou precies vertellen wat je nodig hebt.

Naast verf moet je natuurlijk ook kijken naar een goede kwast of een verfborstel. Zonder goed gereedschap komt de verf niet tot zijn recht. Dat is dan ook de reden dat men bij De VerfVakman zegt: “goed gereedschap is het halve werk”.

Naast fysieke winkels kun je bij De VerfVakman ook online terecht. Hier kun je eenvoudig producten met elkaar vergelijken. Dankzij de instructieblogs kun je vervolgens zelf aan de slag en ben je goed voorbereidt voor elke verfklus.

 

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Snelle levering
  • Vriendelijke medewerkers
  • Deskundig personeel
  • Uitstekende service
  • Hoge kwaliteit

De tevreden klanten van De VerfVakman

De VerfVakman voor de beste verf!

https://www.deverfvakman.nl heeft een ruim aanbod van verf en verfbenodigdheden. Of het nu gaat om muurverf, lak, grondverf, olie, beits, glasvezelbehang of andere benodigdheden, De VerfVakman heeft het allemaal. Het voor klanten bij De VerfVakman mogelijk om zowel online als fysieke producten te kopen. Mocht je als klant die vergkwast met eigen ogen willen zien dan kan dat. De VerfVakman heeft vestigingen in: Barendrecht, Berkel en Rodenijs, Breda, Capelle a/d IJssel, Middelburg, Rotterdam-ommoord, Schiedam, Spijkernisse, Zierikzee en Zwijndrecht.
https://www.deverfvakman.nl/
verf

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op