de rie masten

Informatie

De Rie Masten

Webshop

Biesboschhaven zuid 23a
4251 NN Werkendam

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

0183 50 36 55

info@deriemasten.nl

deriemasten.nl/

De Rie Masten review

De Drie Masten is de webshop als jij iets nodig hebt van een vlaggenmast of vlaggen etc.. De producten van De Drie Masten worden gemaakt om jaren mee te gaan met oog voor details en een goede kwaliteit. Daarnaast hebben ze ook VCA-gecertificeerde plaatsingsmedewerkers die voor jou speciaal de vlaggenmasten kunnen plaatsen.

In de webshop heb je een uitgebreid aanbod van vlaggenmasten, vlaggenstokken, vlaggen en nog veel meer. En dat ook allemaal voor een goede prijs. Een aantal jaar geleden hebben ze ook hun aanbod aangepast met producten voor de scouting- en watersport wereld. De Rie Masten is een bedrijf wat al jaren de beste ervaring heeft in het plaatsen, produceren en onderhoud van hun producten.

  • 6 dagen per week geopend
  • Gratis verzending vanaf €100,-
  • Scherpe prijzen
  • Goede service

De tevreden klanten van De Rie Masten

Over De Rie Masten

De Drie Masten is een echt familiebedrijf. In 1930 begonnen in Utrecht en inmiddels hebben ze een eigen fabriek in het havengebied van Werkendam. Nu is 2020 wordt De Drie Masten gerund door de derde generatie. Het motto van het bedrijf “wij zorgen dat het rond komt” is in al deze jaren niet veranderd. Waar het ook omgaat, De Drie Masten kan het allemaal voor je regelen.

Tegenwoordig beschikt De Drie Masten niet meer alleen over vlaggenmasten. Ze hebben over de jaren ook ervaring opgebouwd in het produceren van scouting en watersport producten.

De Rie Masten
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op