Hanglamp kopen? De Lampjesfabriek

Informatie

 De Lampjesfabriek

 Webshop

 Nijverheidstraat 2D, 3144 CL Maassluis

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

 085 130 2268

 klantenservice@delampjesfabriek.nl

delampjesfabriek.nl

De Lampjesfabriek review

We houden allemaal van een gezellige sfeer in ons huis en verlichting helpt hier natuurlijk bij. De webshop de Lampjesfabriek verkoopt de leukste sfeerverlichting voor in jouw huis. Ook heb je een ruim en leuk aanbod aan hanglampen. Het uitgebreide assortiment van De Lampjesfabriek zorgt ervoor dat de lampen geschikt zijn voor iedere interieur.

Je kunt bij de Lampjesfabriek ook terecht voor nodige fittingen en snoeren voor je sfeer lamp. De Lampjesfabriek bied jou ook de scherpste prijzen voor de sfeerverlichting die ze zelf hebben ontworpen. Als je kiest voor de Lampjesfabriek heb je dus altijd een unieke sfeerverlichting. Wil je dus graag een hanglamp kopen? De Lampjesfabriek heeft het beste aanbod voor jou!

  • Gratis verzending van 75,-
  • Altijd de scherpste prijs
  • 30 dagen bedenktijd
  • Unieke sfeerverlichting

De tevreden klanten van De Lampjesfabriek

Over De Lampjesfabriek

De Lampjesfabriek is een jong bedrijf gevestigd in Maassluis. In 2014 zijn ze gestart met de verkoop van zelfgemaakt lampen wat inmiddels is uitgeroeid tot een succesvolle webshop. De Lampjesfabriek zal altijd up-to-date zijn van alle ontwikkelingen op het gebied van verlichting. Dankzij de jarenlange ervaring weten ze ook alles over verlichting.

De Lampjesfabriek doet er ook alles aan om bij te dragen aan een beter milieu. Naast dat ze A-merk verlichting verkopen, verkopen ze ook nog hun eigen verlichting. Ook deze verlichting levert dezelfde kwaliteit als die van bekende merken. Hierdoor kan er altijd een lage prijs aangeboden worden.

Hanglamp kopen? De Lampjesfabriek
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op