https://www.daktentvakantie.nl/

Informatie

Daktentvakantie

Kamperen

Gadéstraat 3, 6165 CH Geleen

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

046-2048620

info@kefpro.eu

daktentvakantie.nl

Daktentvakantie review

Bij Daktentvakantie kun je terecht voor al jouw dektenten en bijbehorende accessoires. Nog nooit was het zo makkelijk om alle verschillende soorten en maten daktenten op één plek te vinden. Je kunt bij daktentvakantie zowel daktenten kopen als huren. Ook is er de mogelijkheid om gebruikte daktenten te kopen. Ook kun je er terecht voor tentluifels en ondertenten, maar ook voor andere campingbenodigdheden zoals accu’s, koelkasten, opbergboxen en toiletten. Daarnaast kun je via daktentvakantie.nl terecht komen bij dakdragers voor jouw auto, voor het geval je deze nog niet op de auto hebt zitten. Zo kan iedereen gebruik maken van daktenten.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Snelle service en levering
  • Goede uitleg
  • Klantvriendelijk
  • Goede bereikbaarheid

De tevreden klanten van Daktentvakantie

Over Kefpro

Kefpro is de overkoepelende organisatie van onder andere daktentvakantie.nl en 4x4life.nl. Kefpro ready 4 travel is gespecialiseerd in auto reis-accessoires. Met meer dan 25 jaar vakervaring weten ze waar ze het over hebben bij Kefpro. Voor vrijwel alle automerken kun je dakdragers kopen bij Kefpro. Of het nu voor personenauto’s, bedrijfswagens of 4×4’s is, er is voor ieder wat wils.
daktent
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op