compu academy review

Informatie

Compu Academy
Computer training
Park 2, 6093 EL, Heythuysen

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

0475 – 494 150
[email protected]
www.compu-academy.nl/

Compu Academy review

Computraining verzorgt al jaren diverse computercursussen die nu als E-learning zijn door ontwikkeld, daardoor kunt u op elk gewenst moment starten en zelfstandig uw kennis en kunde in uw eigen tempo van de softwarepakketten verhogen.
De door Computraining ontwikkelde leermethode is echt kennisborgend, dit door realistische opdrachten, volgorde beschreven in Jip en Janneke taal, voorbeeld van het eindresultaat en alle handelingen worden via een video voorgedaan.
Door het individuele karakter van de cursusmethode is het altijd mogelijk om direct te starten met de cursus van uw keuze. U werkt wanneer het u schikt en tijdens de cursus in eigen tempo.
Realistisch opgebouwde opdrachten, volgorde om opdracht uit te voeren is beschreven in Jip en Janneke taal, er is een voorbeeld van het eindresultaat.
Het belangrijkste is dat alle handelingen via een video eerst worden voorgedaan zodat het eindresultaat van de opdracht veel duidelijker wordt.

  • Kostenbesparing
  • Flexibel leren
  • Gemak
  • Kennisborgend
  • Hoge kwaliteit
  • Duidelijke materie

Een tevreden klant van Compu Academy

De beste online computer trainingen

De door Computraining ontwikkelde leermethode stelt u in staat om via internet de opdrachten voor een software programma van uw keuze te maken.

Op de website staan duidelijke voorbeelden, waardoor het eenvoudig te begrijpen is. Dit voorbeeld is gemaakt van het eindresultaat in de opdracht. Door middel van een video krijgt u rustig en stap voor stap uitleg over de volgorde van alle stappen, zodat u de opdrachten gemakkelijk begrijpt.

De opdrachten en bijbehorende voorbeelden kunt u downloaden, zodat u ze als werkboek en naslagwerk kunt bewaren. De video’s kunt u zo vaak bekijken als u wilt en waar nodig pauzeren om de opdrachten in uw eigen tempo te maken. Dit is wat de trainingen van Compu Academy zo gebruiksvriendelijk maakt.

Bij Compu Academy kunt u terecht voor een online excel training, cursus word en nog veel meer computer trainingen.

compu academy review
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op