logo buteyko

Informatie

Buteyko Limburg

Cursussen

Bronneberg 4, 6075 CW Herkenbosch

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

06 53529424

info@buteyko-limburg.nl

https://buteyko-limburg.nl/

Buteyko Limburg review

Buteyko Limburg bied cursussen aan voor mensen met uiteenlopende klachten. Via verschillende ademhalingsoefeningen, met een focus op minder diep inademen, wordt er gewerkt om de klachten te laten verdwijnen.

Edwin van Dronkelaar is ambassadeur van Buteyko Limburg. Hij staat officieel ingeschreven bij de VBT (vereniging van Buteyko Therapeuten). Hij is ook opgeleid door de enige Buteyko-specialist. Via cursussen van ademhaling proberen ze de klachten zonder medicatie te verminderen. Edwin Van Drinkelaar is ervan overtuig dat de weg naar genezing of vermindering van klachten in veel gevallen in je zelf zit.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Cursussen
  • ingeschreven VBT
  • Oplossen van klachten
  • aangetoonde werking

De tevreden klanten van Buteyko Limburg

Groepscursussen

vrouw 3
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op