Brunott logo

Informatie

Brunott

Juwelier

Oude Binnenweg 45, 3012 JA Rotterdam

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

010 – 411 66 15

contact@brunott.nl

https://www.brunott.nl/nl/

Brunott review

Juwelierszaak Brunott is de oudste en meeste bekende juwelier van Rotterdam. Het is een hecht familiebedrijf en en al ruim een eeuw groeien generaties Rotterdammers op met hun ruime aanbod van horloges, trouwringen en sieraden. Service, betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij Brunott hoog in het vaandel en de afgelopen jaren hebben zij zich ontwikkeld tot een divers, duurzaam én dynamisch bedrijf. Brunott hecht veel waarde aan hun Rotterdamse identiteit en dat druipt er bij hun werkwijze volledig van af. Ze staan namelijk altijd voor je klaar om je te voorzien van goed advies, maar zijn in dit advies ook altijd zo eerlijk mogelijk.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Betrouwbaar
  • Goede service
  • Eerlijke en grensverleggende aanpak
  • Kwaliteitsgericht
  • Dynamisch

De tevreden klanten van Brunott

Oer-Rotterdamse juwelierszaak

De Brunott-manier is een oer-Rotterdamse aanpak. De enthousiaste vaklui van Brunott hanteren namelijk een eerlijke, grensverleggende aanpak en staan altijd voor je klaar. Ze luisteren ontzettend goed naar jouw wensen, maar nemen ook geen blad voor de mond. Bij Brunott krijg je altijd een goed advies, maar altijd met een Rotterdamse eerlijkheid. Bij Brunott word je uitstekend geholpen bij het maken van een keuze uit hun zorgvuldig geselecteerde collectie sieraden. Tot slot kun je ook bij Brunott terecht voor reparaties en onderhoudsbeurten.

Brunott horloge
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op