Broekman_logo

Informatie

Broekman Logistics
Logistiek
Waalhaven Z.Z., 3089 JH Rotterdam
Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

010 – 4873911
info@broekmanlogistics.com
https://www.broekmanlogistics.com/nl/home

Broekman Logistics review

Broekman Logistics biedt wereldwijd op maat gemaakte logistieke oplossingen. Het bedrijf telt meerde internationale kantoren, met locaties in West- en Centraal-Europa en Zuid- en Oost-Azië. De goede en intensieve samenwerking tussen deze kantoren is terug te zien in de dienstverlening van het bedrijf. Hun sterke netwerk van internationale partners en vertegenwoordigers in de logistieke sector,  zorgt ervoor dat zij voor ieder logistiek probleem een oplossing kunnen vinden.

Broekman Logistics is daarnaast ook een full service logistiek bedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in transport over de weg, zee, het spoor, door de lucht én in multimodaal transport. Het verwerken, opslaan en zo efficiënt mogelijk transporteren van complexe, zware en/of gevaarlijke goederen is voor hun geen enkel probleem.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde reviews.

  • Terugdringen van jouw totale distributiekosten
  • Voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen
  • Gevestigd op strategische locaties
  • Oplossingen op maat
  • Persoonlijke service
  • Hoog opgeleid en goed getraind personeel

De tevreden klanten van Broekman Logistics

Een logistiek bedrijf met een persoonlijke service

Broekman Logistics is een volwaardig logistiek partner met een wereldwijd bereik. Door hun persoonlijke benadering kunnen zij een duurzame waarde toevoegen aan jouw supply network. De wereldwijde economie blijft groeien en de globalisering neemt steeds meer toe. Hierdoor wordt de logistieke sector steeds belangrijker. Broekman Logistics is een toonaangevende parter met een sterk, wereldwijd netwerk waarop je kunt vertrouwen. Door hun kennis en ervaring kunnen zij de juiste oplossingen bieden voor al jouw complexe, logistieke uitdagingen.
opslag logistiek
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op