bouwmeester consultancy

Informatie

Bouwmeester Consultancy

Consult

Waalstraat 137, 7523 RD Enschede

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

06 – 25592480

w.bouwmeester@bouwmeesterconsultancy.nl

bouwmeesterconsultancy.nl

Bouwmeester Consultancy Review

Bouwmeester Consultancy regelt alles voor uw bedrijf met betrekking tot Excel en VBA. De services van Bouwmeester Consultancy zorgen ervoor dat alle informatie eenvoudiger te verwerken zijn en overzichtelijker worden. Met Excel kan vrijwel alles geautomatiseerd worden. In combinatie met VBA om programma’s te automatiseren, zorgt Bouwmeester Consultancy voor vele verbeteringen en inzicht betreft administratie, uren en financiën.

Daarnaast kun je bij Bouwmeester Consultancy terecht voor hulp met Excel. Dit kan zijn wanneer u dingen over Excel wilt leren of als u vastzit met Excel. Ook leer je omgaan met verschillende functies en formules in Excel, waardoor het werk hierin minder tijd in beslag neemt en dus geld bespaart. Ook kunnen er rapportages gemaakt worden door Wesley van Bouwmeester Consultancy.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Duidelijke uitleg
  • Geduldig en behulpzaam
  • Excel & VBA experts
  • Klantvriendelijk

De tevreden klanten van Bouwmeester Consultancy

Wesley, de man achter Bouwmeester Consultancy

Bouwmeester Consultancy is opgericht door Wesley Bouwmeester. Momenteel runt hij in zijn eentje het bedrijf. Met meer dan 5 jaar ervaring in Excel en VBA is Wesley de man bij uitstek voor het verhelpen, uitleggen en verbeteren van datasheets, formules en het automatiseren van applicatieprogramma’s. Daarnaast is Wesley stukken goedkoper dan grote consultancy bureaus omdat het momenteel nog een eenmanszaak is. Wesley van Bouwmeester Consultancy geeft altijd 100% inzet en denkt altijd vooruit, op zoek naar verbeteringen. Tot dusver zijn alle klanten zeer lovend in hun recensies over het werk dat Wesley levert. Dus heb je hulp of advies nodig met betrekking tot Excel of VBA? Dan moet je bij Wesley van Bouwmeester Consultancy zijn!
bouwmeester consultancy
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op