koelapparatuur

Informatie

 Bouter

 Webshop

 Edisonstraat 64, 2723 RR Zoetermeer

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

 079 345 15 03

 binnendienst@bouter.nl

https://shop.bouter.nl

Bouter review

Grootkeukens inrichten is niet alleen een keuken plaatsen. Het is maatwerk, de keuken moet aansluiten bij jouw organisatie of onderneming. Grootkeukens kunnen je helpen bij problemen waar je als ondernemer tegenaan loopt, zoals personeelstekort of duurzaamheid. Natuurlijk moet een keuken ook praktisch zijn.

Met de jarenlange ervaring van Bouter, hoef je je geen zorgen te maken over het proces. Bouter neemt de volledige regie in handen en neemt jou als ondernemer hier natuurlijk in mee. Samen met jou richt bouter de grootkeuken in en benut iedere vierkante meter.

Een samenwerking met Bouter is gericht op de lange termijn. Door de nauwe samenwerking met partners kunnen ze een totaalpakket bieden.

  • VCA** certificering
  • Levering van apparatuur opgenomen in de EIA-regeling
  • Duurzame werkprocessen en werkomstandigheden
  • Energiezuinige keukenapparatuur die voldoet aan alle duurzaamheidscriteria
  • Apparatuur voor 95% recyclebaar
  • Maatschappelijke betrokkenheid Bouter

De tevreden klanten van Bouter

Koel- en vriesadvies

Bouter heeft een eigen afdeling voor koelapparatuur met gespecialiseerde monteurs. De monteurs weten precies wat ze moeten doen of laten, kennen de technische eisen en laatste innovaties op het gebied van koel- en vriestechniek. Zodra je met Bouter aan tafel zit, merk je direct de kennis die ze in huis hebben.

Koelapparatuur is van groot belang. De temperaturen in een grootkeuken lopen al snel op. Om te voldoen aan alle regels en eisen is koelapparatuur nodig. De eisen rondom koelapparatuur veranderen continue. De adviseurs van Bouter zijn van alle veranderingen en trends op de hoogte. Hier kan jij je voordeel mee doen! In de webshop vind je een groot assortiment aan professionele koelapparatuur. Neem contact op voor passend advies of koop snel en gemakkelijk wat je nodig hebt.

koelapparatuur
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op