boomstamtafel review

Informatie

Boomstamtafel
Meubelmaker
Kampstraat 2, 6163 HG Geleen

Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

+316 14 17 20 69
info@boomstamtafel.nl & info@boomstamtafel.be
www.boomstamtafel.nl & www.boomstamtafel.be

Boomstamtafel review

Boomstamtafel.be en Boomstamtafel.nl zijn onderdeel van het bedrijf Exclusive Woods. Exclusive Woods is gevestigd in Geleen vlak aan de Belgische grens (Maasmechelen). Exclusive Woods maakt sinds 2008 unieke boomstamtafels en andere meubels van de mooiste Europese houtsoorten. Alle meubels worden in eigen beheer op maat gemaakt. Exclusive Woods werkt veel voor Belgische klanten, van Knokke tot Brasschaat en van Kortrijk tot Hasselt.

Exclusive Woods specialiseert zich anno 2017 in het ontwerpen en leveren van unieke boomstamtafels. De focus ligt op het maken van massieve boomstam eettafels op maat. Ook leveren wij boomstam salontafels, boomstam bijzettafels, wandplanken, barretjes, Tv-meubels, bankjes en snijplanken. We leveren alle maten boomstamtafels en we maken uw droommeubels op maat.

  • Persoonlijk contact
  • Flexibiliteit
  • Grote houtvoorraad
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Relaxte sfeer
  • Deskundig

De tevreden klanten van Boomstamtafel

De hoogste kwaliteit houten meubels

ervaring boomstamtafel
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op