Informatie

Biogroei
Tuin
Biezenstraat 10, 3040 Loonbeek-Huldenberg
Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

+32 (0)2 793 04 25
info@biogroei.be
www.biogroei.nl

Biogroei review

Biogroei is al sinds 1993 actief als leverancier van natuurlijke bestrijdingsmiddelen voor particulieren.
Het gebruik van volledig biologische producten staat bij Biogroei hoog in het vaandel, dit kun je terug zien aan de Biogroei-tuin. Een stuk pure natuur dat zo’n 50 are bestrijkt. Tot op de dag van vandaag is er nog geen enkel chemisch product gebruikt.

Je bent bij Biogroei aan het juiste adres als je last hebt van bijvoorbeeld bladluis, slakken, spint of engerlingen. Bij Biogroei vind je alle benodigde producten om dit te bestrijden. Dit alles op een natuurlijke manier. Elk soort plaag heeft zo zijn eigen oplossing. Ook voor educatief materiaal kun je terecht bij Biogroei.

Behalve het uitgebreide aanbod garandeert Biogroei ook een hoge kwaliteit. Bij een bestelling van 50 euro of meer wordt de bestelling gratis verzonden.

  • Kwaliteitsgarantie
  • Ecologisch verantwoord
  • Pionier in natuurlijke bestrijding
  • Goede service

De tevreden klanten van Biogroei

Het verhaal van BioGroei

Onze Biogroei-tuin, 30 jaar een stukje pure natuur van 50 are, is gelegen op een zuiderhelling in het mooie Huldenberg. Ik, Es, richtte Biogroei op in 1993 en was daarmee pionier in het introduceren van natuurlijke bestrijders voor particulier gebruik. Mijn passie, biologisch tuinieren, was mijn drijfveer! 30 jaar kwamen er geen chemische producten aan te pas en momenteel is onze tuin volledig in evenwicht. Als het nodig is sturen we bij met nuttige insecten en nematoden.
amith-tiwari-7zEsitIvolE-unsplash (1)
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op