Informatie

Biogroei
Tuin
Biezenstraat 10, 3040 Loonbeek-Huldenberg
Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

+32 (0)2 793 04 25
[email protected]
www.biogroei.nl

Biogroei review

Biogroei is al sinds 1993 actief als leverancier van natuurlijke bestrijdingsmiddelen voor particuliere.
het gebruik van volledig biologische producten staan bij Biogroei hoog in het vaandel, dit zie kun je terug zien aan de biogroei-tuin. Een stuk pure natuur dat zo’n 50 are bestrijkt. Tot op de dag van vandaag is er nog geen enkel chemisch product gebruikt.

Je bent bij biogroei aan het juiste adres als je last hebt van bijvoorbeeld bladluis, slakken, spint of engerlingen. Bij biogroei vind je alle benodigde producten om dit te bestrijden. Dit alles op een natuurlijke manier. Elk soort plaag heeft zo zijn eigen oplossing. Ook voor educatief materiaal kun je terecht bij biogroei.

Behalve het uitgebreide aanbod garandeert biogroei ook een hoge kwaliteit. Ook geven ze aan elke klant die boven de 50 euro besteld gratis verzending.

  • Kwaliteitsgarantie
  • Ecologisch verantwoord
  • Pionier in natuurlijke bestrijding
  • Goede service

De tevreden klanten van Biogroei

Nog vullen

Nog vullen
crop-businessman-giving-contract-to-woman-to-sign-3760067

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op