Informatie

BIKEcadamy

Rijschool

Rijksweg centrum 58b
6161 EG Geleen

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

06 81422308

info@motorrijschoollimburg.nl

www.motorrijschoollimburg.nl

Motorrijschool Limburg review

BIKEcadamy is een motorrijschool gelegen in Geleen. Deze rijschool profileert zich als de meest persoonlijke motorrijschool van Limburg. BIKEcadamy is onderdeel van 046 Rijopleidingen en wordt gerund door dhr. Stijnen.

De motorrijschool rijdt in de omgeving van Parkstad, Heerlen, het Heuvelland en de gemeente Sittard-Geleen. Op de nieuwe lesmotor, een nieuwe (2020) Suzuki SV650 ABS, gaan studenten de weg op om hun motorrijbewijs te behalen.

Net als bij de autorijlessen die door deze rijopleider worden gegeven, staat de leerling volledig centraal. De focus ligt op het niveau van de student. Daarom biedt deze rijschool vooraf een gratis proefles aan, waarin een schatting van het niveau van de student wordt gemaakt. Tevens zijn er 3 verschillende pakketten verkrijgbaar, gebaseerd op het niveau.

BIKEcadamy werkt enkel met geverifieerde reviews van onze klanten.

  • Scherp geprijsd
  • Oog voor de leerling
  • Veel expertise
  • Flexibele lestijden
  • Breed werkgebied
  • Persoonlijk

De tevreden klanten van BIKEcadamy

Motorrijles in Sittard-Geleen

BIKEcadamy heeft haar roots liggen in Geleen. Dit is tevens de thuishaven van het bedrijf. Vanuit hier worden alle motorrijlessen in Limburg gegeven.

Vanaf 24 jaar mag je opgaan voor het rijbewijs A (onbeperkt vermogen). Je moet dan een theorie-examen en twee praktijkexamens doen: AVB (voertuigbeheersing) en AVD (verkeersdeelname). Motorrijschool Sittard-Geleen geeft lessen die goed aansluiten bij de examennorm. Zo weet je dat je gegarandeerd zult slagen en veilig de weg op kan.

Ben je 21, 22 of 23 dan kun je opgaan voor het rijbewijs A (code 80). Je doet dan examen op een motor met onbeperkt vermogen (minimaal 50 kw.) Je mag daarna enkel rijden op een motor met een maximaal vermogen van 35 kw. Vanaf jou 24e of na twee jaar rijden, mag je op een motor met onbeperkt vermogen rijden.

pexels-sourav-mishra-2317519
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op