Informatie

 Bankr

 Financiële dienstverlening

 3 Lower Thames St, London EC3R 6HA

Reviewscore: 5/5

Bereikbaarheid

info@bankr.nl

www.bankr.nl

Bankr review

Via de website van Bankr kun je als consument of ondernemer eenvoudig financiële middelen met elkaar vergelijken. Ook lees je de ervaring van andere en hoe zij in bepaalde situaties handelden. Op het eerste oog krijg je een overzicht van alle financiële aanbieders in een tabel. Denk bij deze aanbieders aan de ING, Santander en DeGiro.

Wat Bankr goed doet is dat zij alle potentiële aanbieders voor jou op een rij zetten. Zo zie je in één keer wat alle opties zijn. Op basis van deze groep maakt Bankr een top 3 of top 10 die volgens hun het meest geschikt zijn voor jou en je situatie. Daar blijft het echter niet bij. Bij elke optie wordt uitgebreid gekeken naar alle voordelen, maar ook naar de nadelen. Uiteindelijk blijven alleen de beste matches over.

 

  • Onafhankelijk vergelijken
  • Date en informatie altijd up-to-date
  • Voor- en nadelen besproken
  • Helder
  • Toegankelijk
  • Overzichtelijk

De tevreden klanten van Bankr

Bankr in het kort

Bankr maakt het voor iedereen mogelijk om financiële producten en diensten met elkaar te vergelijken. Dat is echter niet alles. Op de website van Bankr kun je bijvoorbeeld ook crypto kopen en verkopen, aandelen kopen van bijvoorbeeld bytedance en tiktok en advies krijgen op het gebied van trading en forex trading. Ook voor beleggers is er voldoende content. Zo wordt je verteld wat de beste brokers zijn en hoe je het meest efficiënt kunt beleggen in een index.

bankr
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op