logo waldo

Informatie

123Waldo.nl

Webshop

Keurenplein 4, 1069 CD Amsterdam

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid<

info@123waldo.nl

www.123waldo.nl

123Waldo.nl review

123Waldo.nl is een webshop voor accu’s, opladers, batterijen en omvormers. Deze producten zijn bij 123Waldo.nl te verkrijgen tegen scherpe prijzen. Persoonlijke begeleiding is voor 123Waldo.nl belangrijk. Via telefoon, chat en e-mail zijn zij te bereiken voor al uw vragen of advies.

123Waldo.nl levert zo snel mogelijk uw accu, oplader, batterij of omvormer bij u thuis. Zowel in Nederland, België als Duitsland. Pakketjes van 123Waldo.nl zijn altijd eenvoudig te volgen met een track & trace code. Niet tevreden met uw bestelling? Dan krijgt u bij retour binnen 30 dagen uw geld terug.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Snelle levering
  • Persoonlijke begeleiding
  • Niet tevreden? Geld terug
  • Kwalitatieve producten

De tevreden klanten van 123Waldo.nl

Samsung s8 oplader

Bij 123Waldo.nl kun je onder andere terecht voor een nieuwe Samsung s8 oplader. Dit is een USB-C oplader en is geschikt voor de Samsung s8. Daarnaast beschikt deze oplader over een extra USB-poort. Deze is geschikt voor snel laden. Ook voor deze Samsung s8 oplader geldt de regel niet tevreden, geld terug. Jouw Samsung s8 oplader zal snel geleverd worden, waarna jij je telefoon weer snel kunt opladen.
afb3
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op