logo 046 rijopleidingen

Informatie

046 Rijopleidingen

Rijschool

Rijksweg Centrum 58b, 6161 EG Geleen

Reviewscore: 5/5

 

Bereikbaarheid

06 – 81422308

info@046rijopleidingen.nl

046rijopleidingen.nl

046 Rijopleidingen review

046 Rijopleidingen is dé autorijschool van Geleen en omstreken. 046 Rijopleidingen biedt rijlessen aan in de omgeving van Geleen en Sittard. Bij 046 Rijopleidingen staat persoonlijke aandacht voor de leerlingen centraal. Eén vaste ervaren instructeur leidt jou op tot een bekwame bestuurder. Te allen tijde mag je van 046 Rijopleidingen heldere communicatie en goede service verwachten.

De rijlessen kunnen bij 046 Rijopleidingen flexibel worden ingepland. Jouw agenda bepaalt wanneer jij wilt en kunt rijlessen. Naast Geleen en Sittard worden er ook rijlessen aangeboden in onder andere Beek, Elsloo, Neerbeek, Stein, Schimmert, Spaubeek, Susteren en Urmond. Ook kun je bij 046 Rijopleidingen terecht voor motorrijlessen.

InfoReview werkt uitsluitend met geverifieerde recensies.

  • Heldere communicatie
  • Goede service
  • Persoonlijke aandacht
  • Ervaren instructeurs

De tevreden klanten van 046 Rijopleidingen

Nu ook motorrijschool in Limburg!

046 Rijopleidingen is sinds kort uitgebreid met motorrijlessen. Dit doen zij onder de naam BIKEcadamy. De lesmotor waarmee jij bij motorrijschool Limburg je motorrijlessen volgt is een Suzuki SV650 ABS. Deze motor staat bekend om zijn stabiele wegligging, goede zithouding en wendbaarheid. 046 Rijopleidingen leert jou veilig rijden, zodat je met veel plezier en vol vertrouwen de weg op kan met jouw motor!
motor 046 rijopleidingen
review

Een persoonlijke review pagina

Inforeview.nl maakt het mogelijk om positieve reviews van klanten over jouw bedrijf te delen met bestaande en potentiële nieuwe klanten. Onafhankelijke klantervaringen dragen bij aan het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Dankzij deze toename zal het aantal verkopen van jouw bedrijf gaan stijgen.

Benieuwd hoe jij jouw hoge beoordelingsscore kan delen met bestaande en nieuwe klanten? Dankzij de social media-koppeling kun je heel eenvoudig beoordelingen delen op de verschillende kanalen. Daarnaast dragen reviews op Inforeview.nl bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Wil jij dat jouw bedrijf ook profiteert van de voordelen die Inforeview.nl biedt? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact op